Dalarnas Idrottsförbund

Som stor förening ville Borlänge Hockeyklubb engagera sig i nyanlända. En resa som inneburit hårt jobb men med många glädjeämnen.

Support från Dalarna

(2018-01-17 08:32)
Frågor, tips om funktioner m.m. Behöver du hjälp med IdrottOnline? I Dalarna finns en kompletterande support av IdrottOnline. Skriv din fråga och få svar från våra utbildare i IdrottOnline.

Vi välkomnar domare i Dalarna mellan 13 - 26 år till en kostnadsfri heldag med olika aktiviteter i Leksand.

Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2017, 30 juni - 31 december, ska vara inskickad senast den 25 februari 2018.

Plattformen, barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn/ungdom i åldern 7-15 år.

Vilka framgångsfaktorer kan ett bra ledarskap bestå av, vikten av att möta människor där de är och vad som kännetecknar framgångsrika grupper.

- Dalarna står, liksom de flesta andra län i Sverige, inför en massiv utmaning. Det blir färre som kan jobba och bidra med skatteunderlag till allas vår välfärd. Men, svaret har vi delvis redan.

Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.

Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.

Fritidsbanken expanderar i hela landet, så även i Dalarna. I Vansbro och Hedemora finns två av Sveriges Fritidsbanker där du kan låna sport- och fritidsutrustning gratis. Snart är Smedjebacken och Borlänge ocks

Denna månad uppmärksammar vi 19-åriga Madicken Wikström i Månadens vissling. Madicken är fotbollsdomare från Gustafs och är en av domarna som är med i Puck eller Bolls projektgrupp. I denna artikel får ni läsa om Madickens domarresa, vilka lärdomar h

Ledig tjänst

(2017-12-14 12:33)
Dalarnas Idrottsförbund - Dala Sports Academy Elit söker en orienteringstränare. Som orienteringstränare kommer du att ansvara för den dagliga träningsverksamheten samt planering och uppföljning av denna.

Stimulera aktiva ungdomar. Avkastningen skall gå till idrottsutövande ungdomar med kvaliteter, inte bara på idrottsbanan utan också i skolan och kamratkretsen.

Vi ser gärna att ni redovisar senast 14 december. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.

swish_logo_440x380

Vårt swishnummer 1231065259