Dalarnas Idrottsförbund

En föreläsning om gråzoner, dopning och skeva ideal.

Vilka resurser finns till förfogande för idrottsföreningarna i Säters Kommun?

Månadens vissling

(2017-11-14 14:55)
Puck och Boll - Domaren spelar roll, intervjuar domare under rubriken Månadens vissling. Här hittar du intervjuerna.

Förening eller förbund kan samverka med studenter på tränarprogrammet.

Fritidsbanken har nu kommit igång ordentligt i Hedemora. Vi åkte dit och kollade läget.

Hösten 2016 flyttade Sara Lennman och Nicklas Karlsson från Falun till Arlington i Texas, USA. Där kombinerade de universitetsstudier med elitsatsning i friidrott.

Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.

Eva-Lott Långberg från Smedjebacken är Sveriges första damdomare inom ishockey.

Ni unga domare är viktiga för lagidrotterna i Dalarna, det vill vi uppmärksamma. Därför är denna kväll till för er!

Framgångsrikt ledarskap

(2017-11-06 17:02)
Vilka resurser finns till förfogande för idrottsföreningarna i Hedemora Kommun?

Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.

Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbetsrumfunktionen.

"Nu ska jag själv tävla för första gången i kajak. Jag känner mig så glad och nervös!”

Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Klubb Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via SISU:s utbildningsmodul.

swish_logo_440x380

Vårt swishnummer 1231065259